για επαγγελματιες

: Ολοκληρωμένα πακέτα και προτάσεις του Attika1948.com.

Είχατε ποτέ φανταστεί...

το επαγγελματικό σας πορτρέτο...

...στο ιατρείο, στο γραφείο, στο εργοστάσιο, στο κατάστημα ή σε εξωτερικό περιβάλλον και να έχει την δυναμική να αντικατοπτρίζει την υγιή επαγγελματική σας εικόνα, μόνο 149€ ???

Περισσότερα

την εταιρική σας ταυτότητα...

...βασισμένη στην αρμονία, την ισορροπία, στις σύγχρονες απαιτήσεις, ώστε να χαρακτηρίζει το αντικείμενο του κλάδου σας, να προσδίδει επαγγελματισμό και να αποτυπώνετε με τον καλύτερο τρόπο στους εν δυνάμη πελάτες σας, μόνο 299€ ???

Περισσότερα

την δημιουργία model/artist book...

...κατάλληλο για ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, συγκροτήματα, καλλιτέχνες, που περιλαμβάνει θεματική φωτογράφηση στο στούντιο ή σε οποιοδήποτε φυσικό αλλά και τεχνητό περιβάλλον, μόνο 299€ ???

την παρουσία σας στο Facebook...

...με εξελιγμένα γραφικά, ιδιότητες σαν κανονική ιστοσελίδα, εφαρμογές για την δημιουργία της δικής κοινότητας με τεράστια οφέλη και άπειρες δυνατότητες, μόνο 199€ ???

τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν...

...μέσω δημιουργικής φωτογράφησης στο στούντιο ή στον χώρο σας, δίνοντας στον καταναλωτή / αγοραστή την έγκυρη και αποτελεσματική εικόνα της ποιότητας που παρέχετε, μόνο με 99€ ???

διαφήμιση απο το μέλλον...

...με ενσωματωμένες όλες τις σύγχρονες εξελιγμένες τεχνολογίες όπως διαδραστικούς χάρτες, έξυπνη κινητή τηλεφωνία, barcodes, internet, με δυνατότητα ανανέωσης του διαφημιστικού σας μηνύματος, μόνο 0.4€ την ημέρα ???