σχεδιασμος

: Η τέχνη της οπτικής επικοινωνίας.

Η δύναμη της γραφιστικής

Βασισμένη στην όραση, εκφράζεται με την απεικόνιση επάνω σε δισδιάστατα(2D) μέσα και περιλαμβάνει σύμβολα, τυπογραφία, φωτογραφία, σχεδιασμό, εικόνογράφηση, χρώματα και σκιές, έχοντας στόχο την μετάδοση των πληροφοριών και μηνυμάτων σας. Στο attika1948.com παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις οπτικής επικοινωνίας, με σύγχρονα γραφικά και εκπληκτικά αποτελέσματα της οπτικής σας παρουσίασης.

Υπηρεσίες γραφιστικής του attika1948.com

Παρακάτω θα βρείτε ολοκληρωμένες παροχές που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και επαγγελματία.

Business Image Making

Ολική αναδόμηση της επαγγελματικής σας εικόνας. Το βασικότερο εφόδιο κάθε νέας ή ήδη υπάρχουσας επιχειρηματικής προσπάθειας.

Αναλυτικά

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση, τα διαθέσιμα πακέτα, για ποιόν είναι κατάλληλη η υπηρεσία και πως το επιτυγχάνουμε.

Προσφορά αρχικού πακέτου

Γρήγορη ανασκόπηση της καρτέλας του αρχικού πακέτου, με κόστος μόνο 299€.

Επαγγελματική κάρτα

Σχεδιάζουμε, τυπώνουμε και πλαστικοποιούμε τις κάρτες σας με πολυτελή προδιαγραφές, .

Διαφημιστικό έντυπο

Σχεδιάζουμε ποιοτικά έντυπα όλων των ειδών και χρήσεων, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την υγιή πλευρά της κάθε επιχείρησης.

Εταιρική ιστοσελίδα

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που προσδίδουν κύρος και επαγγελματισμό, με βασικό γνώρισμα την λειτουργικότητα ώστε η χρήση μέσω Η/Υ, κινητών τηλεφώνων ή άλλων μέσων πρόσβασης στον παγκόσμιο ιστό, να προσφέρει μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία.

Δείτε εδώ

Τον σχεδιασμό και κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του ινστιτούτου αισθητικής "Benessere".

Δείτε εδώ

Τον σχεδιασμό και κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του εστιατόριου "Το μπαλκόνι του κράσσου".

Σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Με την ραγδαία εξέλιξη του FACEBOOK, ανοίχτηκαν νέοι δρόμοι προβολής. Κατασκευάζουμε την ηλεκτρονική σας παρουσία και σας προσφέρουμε τον τρόπο να εκμεταλευτείτε τις εντυπωσιακές δυνατότητες της νέας αυτής τάσης, με χαμηλό κόστος και εκπληκτικά αποτελέσματα.

Μενού / Κατάλογος

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την εκτύπωση και την αδιαβροχοποίηση από 10 έως 100 μενού, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου εστιατόριου, καφέ ή μπαρ.

Αυτοκόλλητο εσωτερικού / εξωτερικού χώρου

Για διαφημιστικούς ή διακοσμητικούς σκοπούς, δημιουργούμε εντυπωσιακά γραφικά που κερδίζουν την ματιά του θεατή, δίνοντας στο μήνυμα σας δυναμικό χαρακτήρα.

Συσκευασία / ετικετοποίηση προϊόντων

Με συνδιασμό των διεθνών κανονισμών συσκευασίας και την μελετημένη προσέγγιση των αναγκών του αγοραστικού κοινού, φροντίζουμε τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν πάντα.

Αφίσα

Σχεδιάζουμε αφίσες υψηλού επιπέδου, προκαλώντας το ενδιαφέρον του κοινού σας. Για εκδηλώσεις, συναυλίες, καλλιτεχνικές ομάδες, συλλόγους και κάθε διαφημιστικό σκοπό, μεταφέρουμε το μήνυμα σας επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατόν προβολή.

Προσκλήσεις / Flyer

Εντυπωσιάστε και προσκαλέστε το κοινό σας με την σχεδιαστική υπεροχή του attika1948.com. Με φρέσκες ιδέες, αποτελεσματικούς συνδιασμούς χρωμάτων και δημιουργική διάθεση, μετατρέπουμε την εκδήλωση σας σε θεσμό.

Λογότυπο

Κατασκευάζουμε αναγνωρίσημα λογότυπα για νέες ή μη επιχειρήσεις. Συμβολίζουμε δημιουργικά το ύφος και την εικόνα της υπηρεσίας ή του προϊόντος σας, καταφέρνοντας έτσι υψηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας.