βιντεογραφια

: Η τέχνη της κινούμενης εικόνας.

Μια εμπειρία 30 ετών

Ακολουθούμε τα βήματα του κλάδου λήψης και επεξεργασίας βίντεο από το 1980. Με εφόδια την πείρα, τη γνώση, τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κυρίως την εξερεύνηση των ολοένα αυξανόμενων δυνατοτήτων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οικιακή και για επαγγελματική χρήση.

Υπηρεσίες παραγωγής βίντεο του attika1948.com

Παρακάτω θα βρείτε ολοκληρωμένες παροχές που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και επαγγελματία.

Γάμος / Βάπτιση

Η εξειδίκευση του attika1948 στην κάλυψη των σημαντικότερων στιγμών της ζωής σας, διασφαλίζει αυτές οι στιγμές να αξίζουν και να μένουν αναλλοίωτες για πάντα.

Εκδήλωση / Γεγονός

Είτε πρόκειτε για παράσταση, χορό, συναυλία, αγώνα, πάρτυ ή οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός, το attika1948 σας βοηθά στην ιδανική καταγραφή και στην αξιόλογη μεταφορά του στην οθόνη.

Εταιρική παρουσίαση

Δημιουργούμε για την επιχείρηση ή το προϊόν σας, δυναμικά σποτ για διαφημιστικούς και προβολής σκοπούς.

Ψηφιακό μοντάζ

Η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που χρειάζονται έναν έμπιστο συνεργάτη, από το μοντάζ έως την αναπαραγωγή του DVD σε πολυτελή συσκευασία.

Δημιουργία DVD

Στο attika1948 το πολύτιμο υλικό σας μετατρέπετε σε DVD. Επιλέξτε τα βίντεο σας, την αγαπημένη σας μουσική και εμείς αναλαμβάνουμε την παραγωγή του δικού σας DVD με μενού, εφέ, και θήκες σε όσα αντίτυπα χρειάζεστε.

Μετατροπή VHS κασσέτας σε ψηφιακή μορφή

Το παλαιό σας υλικό στο Attika1948 έχει αξία. Μετατρέψτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ψηφιακή μορφή ή DVD και αποκτείστε όσα αντίτυπα χρειάζεστε.